متن آهنگ جدید

پنج شنبه , ۲۵ مهر , ۱۳۹۸
پخش اختصاصی
کد پیشواز و آوا انتظار
آرشیو
اخبار موسیقی
آرشیو

فلافل غذای ارزانی است که همه جا می‌توان آن را تهیه و میل کرد. اما دستور پختی که در این مطلب به شما آموزش داده‌ایم با همه فلافل‌هایی که تاکنون خورده‌اید خیلی فرق دارد و پیشنهاد می‌کنیم حتما یک بار آن را امتحان کنید.

قبل از آموزش توصیه می‌کنیم از نخود خشک و خام برای تهیه این غذا استفاده کنید و هرگز سراغ کنسرو نخود نروید. نخودهای کنسروی بیش از حد نرم هستند و بافتی که باید را به غذا نمی‌دهند. طعم نخود کنسروی هم خوب نیست.

طرز تهیه فلافل لبنانی اصل

  • زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۳۰ دقیقه
  • زمان خیساندن نخود: حداقل ۸ ساعت
  • زمان کلی: ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه فلافل لبنانی

  • ۲ پیمانه نخود خام و خشک
  • ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
  • ۴ تا ۵ حبه سیر خرد شده
  • ۱ دسته کوچک گشنیز تازه  (خرد شده)
  • یک دسته کوچک جعفری تازه (خرد شده)
  • ۲ قاشق چایخوری نمک درشت
  • ۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز
  • نصف قاشق چایخوری فلفل کاین
  • ۲ قاشق چایخوری زیره سبز
  • ۳ قاشق غذاخوری آرد
  • ۱ قاشق چایخوری جوش‌شیرین
  • نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • روغن سرخ‌کردنی

طرز تهیه فلافل لبنانی اصل

مواد لازم برای سس ماست کنجدی

  • نصف پیمانه خمیر کنجد (ارده)
  • نصف پیمانه ماست ساده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه فلافل لبنانی

طرز تهیه فلافل لبنانی اصل

۱- نخود خشک را یک شب تا صبح در یک کاسه پر از آب خیس کنید.

طرز تهیه فلافل لبنانی اصل

۲- نخود را آبکش کنید. آنها را خشک کنید و در غذاساز بریزید و آسیاب کنید.

طرز تهیه فلافل لبنانی اصل

۳- در همان غذاساز، پیاز، سیر، جعفری و گشنیز را هم اضافه کنید و آسیاب کنید تا کاملا خمیری شکل شود.

طرز تهیه فلافل لبنانی اصل

۴- با کمک کاردک بزرگ آشپزی، مواد را هم بزنید. نمک، زیره سبز، فلفل کاین، فلفل سیاه و آرد را اضافه کنید. خمیر را به خوبی هم بزنید. بیکینگ پودر را قبل از سرخ کردن فلافل به آن بیفزایید.

طرز تهیه فلافل لبنانی اصل

۵- روغن را در قابلمه متوسطی بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا داغ شود. روغن باید خیلی داغ باشد. نوک قاشق را درون روغن بگذارید اگر جلز ولز کرد یعنی به اندازه کافی داغ شده.

۶- با یک قاشق بزرگ، یک گوله از مواد فلافل بردارید. آن را کف دست بگذارید و به شکل گلوله در بیاورید.

طرز تهیه فلافل لبنانی اصل

۷- با احتیاط فلافل‌ها را درون روغن داغ بریزید. پس از سرخ شدن یک طرف فلافل، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. ۴ تا ۵ دقیقه زمان برای سرخ شدن کافیست.

۸- سطح فلافل باید کاملا ترد و برشته باشد و داخل آن نرم.

۹- فلافل را درون نان لواش یا نان پیتا بگذارید، گوجه‌فرنگی، خیار، خیارشور و سس ماستِ کنجدی را اضافه کنید و داغ سرو کنید.

۱۰- برای تهیه سس ماست کنجدی هم همه مواد را با هم مخلوط کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: ۱۰۸
  • کربوهدیرات: ۱۲ گرم
  • پروتئین: ۴ گرم
  • چربی: ۴ گرم
  • پتاسیم: ۲۰۲ گرم
  • فیبر: ۳ گرم
  • قند: ۲ گرم
  • ویتامین A: یک درصد
  • ویتامین ث: ۲٫۲ درصد
  • کلسیم: ۴ درصد
  • آهن: ۸٫۲ درصد

نوشته طرز تهیه فلافل لبنانی اصل با سس ماست کنجدی اولین بار در روزیاتو پدیدار شد.

اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

بیوگرافی نویسنده gtalkadmin

مشاهده تمامی 752 پست

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید


به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.