تالار فرهنگی هنری جی تاک
 




Register
Welcome
آخرین مطالب ارسالی در جی تاک
 
پاسخ
قدیمی 22nd August 2012   #1

Foruzan R زن

کاربر سایت

 Foruzan R آواتار ها

تاریخ عضویت: Aug 2011
نـــام واقعــی: فروزان
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 3,624
تشکر ها: 1,474
از این کاربر 4,841 بار در 2,588 ارسال تشکر شده است.
مایه تیله: 1,010

 

نکات کلیدی برای پخت کیک و شيريني

- قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.

- آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند


- بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید


- برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.


- سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود.


- اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.


- برای آن که کشمش و گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک آن ها را در کمی آرد بغلتانید.


- هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود.


- اگر کیک شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا پوشش دهید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בرב בلت را بــﮧ کســے نگو چون یاב مــے گیرنـב בلت را از کجا بــﮧ בرב آورنـב...

Foruzan R آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
کاربر مقابل از Foruzan R عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
قدیمی 22nd August 2012   #2

Foruzan R زن

کاربر سایت

 Foruzan R آواتار ها

تاریخ عضویت: Aug 2011
نـــام واقعــی: فروزان
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 3,624
تشکر ها: 1,474
از این کاربر 4,841 بار در 2,588 ارسال تشکر شده است.
مایه تیله: 1,010

 

نکات مهم در شیرینی پزی
1. اگر مي‌خواهيد شيريني‌هايي با مقدار زياد بپزيد، فر را روي حرارت متوسط تنظيم کنيد و آنها را در مدتي طولاني بپزيد. اما براي شيريني‌هاي ريز و کوچک (مثل شيريني‌نخودچي)، با حرارت زياد، مي‌توانيد در وقتتان صرفه‌جويي کنيد.
2. اگر روي شيريني‌تان پخته ولي داخل آن خمير مانده، يکي از دلايلش اين است که حرارت فر زياد بوده. يک تکه فويل را چندلايه کنيد، روي شيريني‌ها بيندازيد و دوباره شيريني‌ها را در فر بگذاريد. اين کار باعث مي‌شود خمير وسط شيريني‌ هم پخته شود.
3. نکاتي درباره‌ي پيمانه‌ها:
1 پيمانه آرد: 100 گرم
پيمانه‌ها را هميشه با قاشق پر کنيد و هيچ‌وقت خود پيمانه را در آرد و روغن فرو نکنيد.
1 پيمانه پودر قند: 125 گرم
براي خارج شدن هواي آزاد داخل پيمانه، آن را تکان دهيد و روي پيمانه را با پشت قاشق صاف کنيد.
1 پيمانه شکر: 150 گرم
1 پيمانه روغن: 150گرم
4. هميشه قبل از تهيه‌ي شيريني و کيک در منزل، مواد آن را آماده کنيد؛ سپس پخت شيريني را آغاز کنيد.
5. سعي کنيد بهترين مواد اوليه را براي تهيه‌ي شيريني و کيک عيد آماده کنيد و بخريد تا در نهايت، شيريني‌هاي مرغوب‌تر و خوشمزه‌تري بپزيد.
6. تخم‌مرغ وقتي زده مي‌شود، قدرت نگهداري هوا را در خود دارد. بنابراين باعث مي‌شود کيک يا شيريني عيد شما خوب پف کند. به‌طور معمول، سفيده‌ي تخم‌مرغ است که پس از زدن کف مي‌کند و هوا را درون خود نگه مي‌دارد، نه زرده.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בرב בلت را بــﮧ کســے نگو چون یاב مــے گیرنـב בلت را از کجا بــﮧ בرב آورنـב...

Foruzan R آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
کاربر مقابل از Foruzan R عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
قدیمی 22nd August 2012   #3

Foruzan R زن

کاربر سایت

 Foruzan R آواتار ها

تاریخ عضویت: Aug 2011
نـــام واقعــی: فروزان
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 3,624
تشکر ها: 1,474
از این کاربر 4,841 بار در 2,588 ارسال تشکر شده است.
مایه تیله: 1,010

 

7. از تخم‌مرغ سردي که توي يخچال بوده استفاده نکنيد، بلکه بگذاريد گرم شود؛ چون در غير اين صورت، مجبوريد زمان طولاني‌تري مخلوط را هم بزنيد. چه بهتر که از تازه‌اش استفاده کنيد.
8. هيچ‌گاه در فر را قبل از اين‌که سه‌چهارم از زمان پخت سپري شده باشد، باز نکنيد؛ چون پف کيک مي‌خوابد.
9. نشانه‌ي کاملا پخته‌شدن کيک، اين است که روي آن طلايي شده باشد و خوب پف کرده باشد و تا حدودي از دور قالب فاصله گرفته باشد.
10. براي تهيه‌ي شيريني‌هاي عيد، نهايت دقت و حوصله را به کار ببريد؛ چون لطف اين شيريني‌ها به ظرافت و يک‌شکل بودن و هم‌اندازه بودن آنهاست.
11. قبل از شروع پختن شيريني يا کيک، يک بار دستور پخت را بخوانيد تا در وسط کار که مواد را مخلوط کرده‌ايد، گيج نشويد و مايه و خمير شيريني خراب نشود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בرב בلت را بــﮧ کســے نگو چون یاב مــے گیرنـב בلت را از کجا بــﮧ בرב آورنـב...

Foruzan R آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
2 کاربر مقابل از Foruzan R عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
قدیمی 22nd August 2012   #4

Foruzan R زن

کاربر سایت

 Foruzan R آواتار ها

تاریخ عضویت: Aug 2011
نـــام واقعــی: فروزان
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 3,624
تشکر ها: 1,474
از این کاربر 4,841 بار در 2,588 ارسال تشکر شده است.
مایه تیله: 1,010

 

.پانزده دقيقه قبل از قرار دادن شيريني‌ها و کيک، فرتان را گرم کنيد.
معمولاً كیك و شیرینی هایی كه دارای حجم زیادتری هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زیاد، پخته می شوند. كیك و شیرینی هایی كه ریز و كوچك هستند (به جز شیرینی هایی كه سفیده یا زرده زیاد در آنها به كار رفته) حرارت زیاد و وقت كمتری برای پخت نیاز دارند.
اگر حرارت فر برای پخت شیرینی زیاد باشد باعث می شود كه روی آن پخته و وسط خمیر خام بماند، زمانی كه این حالت پیش آمد بهتر است یك تكه كاغذ فویل را چند لایه كرده روی شیرینی بیاندازید به نحوی كه به شیرینی آسیب نرساند و دوباره آن را در فر قرار دهید، در این حالت وسط خمیر نیز پخته خواهد پخت. درجه حرارت فر در فرهای مختلف بر اساس سانتی گراد و فارنهایت است كه با در دست داشتن جدول زیر می توان هر كیك یا شیرینی را در هر فری به راحتی پخت.
فرهایی كه حداكثر حرارت آنها 500 یا 550 باشد بر اساس فارنهایت تنظیم شده اند. فرهایی كه حداكثر حرارت آنها 250 تا 300 درجه است بر اساس سانتی گراد تنظیم شده اند.
تبدیل درجه های سانتی گراد به فارنهایت یا برژس دارای فرمول است ولی می توان به صورت تقریبی درجه فارنهایت را نصف كرد و درجه سانتی گراد را به دست آورد مثلاً اگر حرارت روی 400 درجه فارنهایت باشد باید فرهای سانتی گرادی را روی درجه 200 تنظیم كرد. برای طبخ انواع شیرینی یا غذا باید فر را حداقل 30-15 دقیقه قبل از پخت گرم كرد.
پیمانه یك، یك دوم، یك سوم و یك چهارم است كه مقدار پیمانه 1 یا كامل از مواد مختلف به قرار زیر می باشد:
مواد وزن به گرم
1 پیمانه آرد 100 گرم
1 پیمانه پودر قند 125 گرم
1 پیمانه شكر 150 گرم
1 پیمانه روغن (جامد یا مایع) 150 گرم
پیمانه ها را همیشه با قاشق پر كنید و هیچ گاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نكنید.
هوای اضافی داخل مواد جامد را با حركت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با كارد صاف كنید. اندازه تخم مرغ مصرفی در دستورات به مقدار تقریبی 60-50 گرم است كه معادل وزن یك تخم مرغ متوسط با پوست می باشد.
اگر در دستور العمل ها مقدار وزنی تخم مرغ داده شده است، ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا می كنیم، توجه كنید كه تخم مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می شود بنابراین حتماً مقدار ذكر شده باید مصرف شود. هر جا كلمه تخم مرغ به تنهایی ذكر شد منظور یك تخم مرغ كامل است.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בرב בلت را بــﮧ کســے نگو چون یاב مــے گیرنـב בلت را از کجا بــﮧ בرב آورنـב...

Foruzan R آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
کاربر مقابل از Foruzan R عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
قدیمی 22nd August 2012   #5

Foruzan R زن

کاربر سایت

 Foruzan R آواتار ها

تاریخ عضویت: Aug 2011
نـــام واقعــی: فروزان
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 3,624
تشکر ها: 1,474
از این کاربر 4,841 بار در 2,588 ارسال تشکر شده است.
مایه تیله: 1,010

 

دلایل خشک و سفت شدن شیرینی و بیسکوئیت بعد ازپختن و خنک شدن:
1- باید مواد اولیه را با دقت اندازه گیری کرد. زیرا زیاد شدن مقدار شکر، یکی از دلایل سفت شدن بیسکویت یا شیرینی است.
2- اگر شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا پخته شده باشد. سفت می شود.
3- برای پهن کردن خمیر بیسکویت روی میز کار، از دو ورق کاغذ روغنی استفاده کنید که مجبور به استفاده از آرد نشوید. چون استفاده ی زیاد از آرد باعث سفت و خشک شدن بیسکویت و شیرینی می شود.
4- اگر هنگام تهیه ی خمیر، خمیر را زیاد هم بزنید، خمیربه روغن می افتد و بعد از پخت،شیرینی یا بیسکویت خشک و سفت می شود

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בرב בلت را بــﮧ کســے نگو چون یاב مــے گیرنـב בلت را از کجا بــﮧ בرב آورنـב...

Foruzan R آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
2 کاربر مقابل از Foruzan R عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
قدیمی 22nd August 2012   #6

Foruzan R زن

کاربر سایت

 Foruzan R آواتار ها

تاریخ عضویت: Aug 2011
نـــام واقعــی: فروزان
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 3,624
تشکر ها: 1,474
از این کاربر 4,841 بار در 2,588 ارسال تشکر شده است.
مایه تیله: 1,010

 

قبل از اينكه شروع به پخت و تزيين هر كيكي بكنيم چند نكته ي مهم و در عين حال ساده را بايد در نظر داشته باشيم .

۱- هميشه دستور كيكي يا شيريني را كه تصميم داريم بپزيم از اول تا آخر كاملا ميخوانيم ،مطمئن شويم كه تمام مواد لازم را دراختيار داريم .
۲- هيچگاه سعي نكنيم كه مواد ديگري راجايگزين بعضي از مواد كنيم .
۳- تمام مواد را يك ساعت قبل از پخت در آشپزخانه گذاشته تا همه ي مواد هم دما شوند .
۴- مواد را به دقت وزن كنيد .
۵- حدود يك ربع قبل از پخت فر را روشن كنيم .
۶- هيچگاه در فر را قبل از اينكه سه چهارم زمان پخت سپري شده باشد باز نكنيم چون پف كيك مي خوابد .
۷- يك كيك وقتي كاملا پخته است كه به اندازه ي كافي پف كرده باشد و روي ان طلايي شده باشد و كيك تا حدودي از دور قالب فاصله گرفته باشد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בرב בلت را بــﮧ کســے نگو چون یاב مــے گیرنـב בلت را از کجا بــﮧ בرב آورنـב...

Foruzan R آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
2 کاربر مقابل از Foruzan R عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
قدیمی 22nd August 2012   #7

Foruzan R زن

کاربر سایت

 Foruzan R آواتار ها

تاریخ عضویت: Aug 2011
نـــام واقعــی: فروزان
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 3,624
تشکر ها: 1,474
از این کاربر 4,841 بار در 2,588 ارسال تشکر شده است.
مایه تیله: 1,010

 

نکات مهم و ضروری در خصوص پخت کیک و شیرینی
1- آرد را ۳ بار الک کنید.

۲- فر را یک ربع زودتر روشن می کنید.

۳- سعی کنید مواد مورد استفاده کهنه نباشد.

۴- تخم مرغ ها را دو ساعت قبل از مصرف از یخچای بیرون آورید.

۵- در موقه زدن سفیده نباید آب یا روغن در کاسه یا به نوک همزن چسبیده باشد، زیرا از پف کردن سفیده جلوگیری می کند.

۶- اگر بخواهیم سفیده تخم مرغ آب نیاندازد و زود سفت شود ۲ قطره آبلیمو و نوک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه میکنیم.

۷- چنگال آلوده به زرده تخم مرغ را داخل سفیده نکنید.

۸- بهتر است اگر از مواد معطر و طعم دهنده مثل هل یا وانیل استفاده میکنیم موقع زدن تخم مرغ آن را به زرده اضافه کنیم تا بوی ضخم تخم مرغ درون شیرینی و یا کیک حس نشود.

۹- قالب کیکها را چرب می کنیم و بعد کمی آرد روی آن می ریزیم و سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم.

۱۰- کیک را پس از بیرون آوردن از فر، بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه سرد شود ، سپس آن را از قالب جد کنید.

۱۱- خامه را ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قبل از فرم گرفتن باید در یخچال بگذارید.

۱۲- در مواد شیرینیهای خشک از پودر شکر یا پودر قند استفاده کنید، اگر از شکر پودر نشده استفاده کنید، شکر داخل فر آب میشود و شیرینی ترک میخورد.

۱۳- برای کندن پوست بادام آنها را در آب بمدت یک روز خیس کرده و سپس پوست آنرا بکنید، به راحتی و با کمی فشار.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בرב בلت را بــﮧ کســے نگو چون یاב مــے گیرنـב בلت را از کجا بــﮧ בرב آورنـב...

Foruzan R آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
2 کاربر مقابل از Foruzan R عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
قدیمی 22nd August 2012   #8

Foruzan R زن

کاربر سایت

 Foruzan R آواتار ها

تاریخ عضویت: Aug 2011
نـــام واقعــی: فروزان
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 3,624
تشکر ها: 1,474
از این کاربر 4,841 بار در 2,588 ارسال تشکر شده است.
مایه تیله: 1,010

 

علت خراب شدن کیکها

چند تا علت معمول در خراب شدن پخت کیک:

1- اگر حرارت پختن کیک زیادتر از حد باشد یا ظرف آن خیلی بزرگ باشد، کیک پف نمیکند و خراب میشود.

۲- در ۲۰ دقیقه اول نباید در فر را باز کرد یا به آن ضربه زد، زیرا پف کیک می خوابد.

۳- زیاد هم زدن سفیده و مواد دیگر باعث خشکشدن و سفت شدن کیک میشود.

۴- بهم زدن بیش از حد آرد و الک نکردن آن باعث میشود که کیک پف نکند.

۵- اگر کیک زیاد در فر بماند روی آن سفت می شود.

۶- کم بهم زدن شکر و روغن و زرده تخم مرغ باعث زبری کیک می شود.

۷- اگر فر بیش از حد داغ شود، کیک می ترکد.

۸- اگر کیک خوب پخته نشود حالت آبدار و خام بخود می گیرد و داخل آن پوک نمیشود.

۹- برای درست کردن نان خامه ای و رولت یک کاسه آب در فر بگذارید تا نانها خشک نشود.

۱۰- دو قاشق غذاخوری شکر، دو قاشق غذاخوری آب و یک قاشق چایخوری آب لیمو را قوام دهیدو بگذارید سرد شود. سپس با برس روی کیکها و شیرینیها بمالید تا براق شوند.

۱۱- کیکهای اضافی را در فویل آلومینیومی بگذارید و در یخچال قرار دهید تا چند روز تازه می ماند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בرב בلت را بــﮧ کســے نگو چون یاב مــے گیرنـב בلت را از کجا بــﮧ בرב آورنـב...

Foruzan R آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
پاسخ با نقل قول
2 کاربر مقابل از Foruzan R عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
 
پاسخ

برچسب ها
نکات, و, کلیدی, کیک, پخت, برای, شيريني


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

سیستم بانکی Policy
Posting New Thread: 20 مایه تیله
Posting New Reply: 5 مایه تیله


تبلیغات در جی تاک

 
***تبلیغات متنی در جی تاک***
ثبت هاستینگ و دامنه * *هاست ایرانی ، میزبانی ملی *پنل ارسال sms