ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    saharnaz
    مدیر ارشد بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2008
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    9,254
    5,190
    19,094

    موز(نام علمی Musa sapientum)


    موز Banana
    نام علمی Musa sapientum



    تركيبات شيميايي
    خواص داروئي
    طرز استفاده
    مضرات



    كليات گياه شناسي
    موز گياهي است علفي كه مانند درختچه است . برگهاي آن بسيار بزرگ و پهن و گاهي تا 2 متر مي رسد . گلهيا آن مجتمع و بصورت سنبله است ميوه آن ابتدا سبز و بعد از رسيدن برنگ زرد در مي آيد .
    موز از چهار هزار سال قبل در هندوستان كشت مي شده است . در سال 1482 پرتغاليها موز را در سواحل گينه پيدا كردند و به جزائر قناري بردند و سپس بوسيله ميسيونر مذهبي اسپانيولي به نواحي حاره آمريكا برده شد و اكنون موز در تمام مناطق گرمسير دنيا كشت مي شود .
    موز را هنگاميكه هنوز سبز است از درخت مي چينند و به مناطق مختلف مي فرستند و در آنجا بوسيله گرما دادن آنرا مي رسانند .
    موز انواع مختلف درد يك نوع آن بسيار درشت و نوعي از آن هم خيلي ريز است كه مزه شيريني درد .
    در كشورهاي استوايي معمولا موز را مي پزند و همراه با برنج و لوبيا مي خورند در كشورهاي آمريكاي لاتين موز را ورقه ورقه كرده و در آفتاب خشك مي كنند
    هنگاميكه موز انتخاب مي كنيد بايد پوست آن زرد و سفت و روي آن لكه هاي سياه وجود داشته باشد و اين نشانه موز رسيده است . موز نارس بدليل داشتن نشاسته زياد هضمش سنگين است .
    تركيبات شيميايي:
    قندي كه در موز وجود دارد بسرعت قابل جذب است
    در صد گرم موز مواد زير موجود است
    انرژي 100 كالري
    آب 70 گرم
    پروتئين 0/8 گرم
    چربي 0/2 گرم
    قند 6/5 گرم
    كلسيم 8 ميلي گرم
    فسفر 25 ميلي گرم
    آهن 0/7 ميلي گرم
    سديم 1 ميلي گرم
    پتاسيم 370 ميلي گرم
    ويتامين آ 190 واحد
    ويتامين ب1 0/05 ميلي گرم
    ويتامين ب 2 0/06 ميلي گرم
    ويتامين ب 3 0/07 ميلي گرم
    ويتامين ث 10 ميلي گرم
    در موز چند ماده شيميايي بسيار مهم مانند سروتونين ، نوروپي تفرين ، دوپامين و كاته چولامين وجود دارد .





  2. #2
    saharnaz
    مدیر ارشد بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2008
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    9,254
    5,190
    19,094
    خواص داروئي:
    موز از نظر طب قديم ايران معتدل و تر است و خون را غليظ مي كند . موز انرژي زيادي درد و چون نرم هست غذاي خوبي براي كودكان و اشخاص مسن مي باشد
    1)بدليل داشتن پتاسيم زياد ضد سرطان بوده و غذاي خوبي براي ماهيچه ها مي باشد
    2)موز ملين بوده و همچنين درمان اسهال و اسهال خوني است
    3)موز خونساز است بنابراين اشخاص لاغر و كم خون حتما بايد موز بخورند
    4)موز تقويت كننده معده و نيروي جنسي است
    5)موز درمان زخم معده و روده مي باشد
    6)گرد موز همچنين داروي خوبي براي پائين آوردن كلسترول است
    7)شيره گلهاي موز درمان كننده اسهال خوني است
    8)جوشانده موز اثر قطع خونريزي درد
    9)ضماد برگ درخت موز براي درمان و سوختگي مفيد است
    10)ريشه موز دفع كننده كرم معده است
    11)موز نفاخ است و زيادخوردن آن خصوصا در سرد مزاجان توليد گاز معده مي كند براي رفع اين عارضه بايد پس از موز كمي نمك خورد
    12)موز تاثير خوبي در تامين رشد و تعادل سيستم اعصاب درد.
    13)براي درمان ضعف بدن موز را با عسل بخوريد
    14)موز مدر است
    15)موز بعلت درا بودن قند زياد براي مبتلايان به مرض قند مضر است و نبايد در خوردن آن افراط كنند.
    طرز استفاده:
    به مبحث نسخه پيچي گياهان دارويي براي بيماري مورد نظر مراجعه نماييد

    مضرات :
    مضرات خاصي گفته نشده است .





نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •